keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Matkasuunnitelmia

Syksyn kilpailumatka on matkustamista vaille valmisteltu. Lentoliput hankittiin jo joulukuussa ja hotellihuone varattu tammikuussa. Viimeisimpänä lajien valinnat ja ilmoittatumisplankettien lähettäminen uimaliittoon. Uimaliitto vielä leimaa paperit ja laittaa ne sitten suoraan kisajärjestäjille.

Viime viikon pommitin sähköpostilla erinäisiä tahoja ja selvitin tarvitsemmeko viisumia Venäjälle. Välilaskumme on Moskovassa ja vaihtoaika muutaman tunnin. Tuntui järjettömältä hankkia monen kymmenen euron viisumi transit-alueella oleiluun. Lopulta selvisikin, että emme tarvitase edes kauttakulkuviisumia.

Vielä tosin mietin, että päivitänkä passini. 9 vuotta se on palvellut ja vuosi olisi toki jäljellä, mutta se tärkein sivu on lähtenyt repeytymään kummastakin reunasta. Taidan ottaa varman päälle ja vielä kesän aikana hankkia uuden passin.

Lajivalikoimassa en itselleni paljon armoa antanut. Joka päivälle on lajeja ja pisimmästä päästä. Kaiken kruunaa viikon kisarupeaman päälle uitava 3 km avovesiuinti.



Tuleva kisa-allas Jaltalla, Ukrainassa

Ei kommentteja: