maanantai 2. tammikuuta 2012

Pitkän radan masters SM 2011

Kisa-analyysini näyttää tulevan järjestäin muutaman kuukauden viiveellä. Ajattelin kuitenkin muutamalla lauseella kertoa Porin SM-uinneista ja hienosta uudesta hallista. Ei Suomen maassa niin usein uusia halleja rakenneta ja nyt pääsimme korkkaamaan uutuuttaan hohtavan hallin. Se varmasti siivitti ainakin minut ihan mahtaviin suorituksiin. Jännitykset oli avautuneet Jaltalla ja nyt vain nautiskeltiin. No 800 vu ei ihan irronnut kuten avauspäivänä Jaltalla, mutta selkäuinteihin olin ihan mielettömän tyytyväinen.

Viestit mukaan lukien starttasin selkäuintiin yhteensä viisi kertaa. Lyhyellä 50 m pyrähdykselläkin alan löytämään sisäistä uimariani. Olen aina ollut kehno näissä pikapyrähdyksissä, mutta nyt löysin rytmin.

200 selkäuinnissa pääsin hyvin vedon päälle ja sain kuin sainkin uitua sen SE-ajan jota oli jo pari vuotta havitellut. Tuntui, että pääsin ihan eri tasolle kun oli tahkonut sekunnin päähän siitä ennätyksestä ja nyt alitin sen yli viidellä sekunnilla. Tuuletin maalissa ekaa kertaa elämässäni ja nautin.

Viimeisenä päivänä alkoi kisapäivät jo painamaan, mutta uin kuin uinkin vielä ennätykseni 100 selärissä. Kisaviikonlopun täydensi naisten 4x100 sekariviesti, jossa teimme sekä SE:n että PE:n.

Porin uusi 50m allas

Ei kommentteja: