sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Vappu Kyproksella

Romanttisesti päätimme mieheni kanssa viettää tulevaa 10 v. hääpäiväämme treenauksen merkeissä Kyproksella uintiporukkamme kanssa. Mies keskittyi enimmäkseen jakamaan ajan uinnin ja juoksun välillä ja minä keskityin uimaan ja paljon. Viikon aikana uintikilometrejä kertyi 50 ja treeniaikaa yli 20 tuntia. Mukana yksi juoksulenkki. Ajassa ei ole mukana joka päivä käveltyjä matkoja altaalle, yhteensä yli 4km päivässä eikä jokailtaisia venyttelyitä. Venyttelyt oli jo aiempien leirin aikana nimetty KEO-venyttelyiksi. Arvannette mikä oli palautusjuoma venyttelyiden aikana :)
Paikallinen Olympiamitat täyttävä allas tarjosi loistavat puitteet treenaukselle
Treenit toki tähtäävät pääosin tuleviin MM-kisoihin, mutta toiveissa oli myös kasvattaa perusuintikuntoa kesän avovesi ja tri-koitoksiin. Vaikeaa oli kuitenkin rytmittää uinti toisaalta MM-kisoissa uitavia selkäuintimatkoja varten ja toisaalta pitkiä vaparimatkoja varten. Kesän mittaan nähdään miten kunnon on käynyt.
Kävelemässä hotellilta uima-altaalle.
Tällä kertaa treenauksessa oli ihan uudentyyppistä intensiteettiä. Ensinnäkin viikkokilsamäärät ovat aivan eri luokkaa kotona ollessa kuin aikoinaan. Leiriviikko toukokuussa melkeinpä tuplasi koko alkuvuoden kilsat. Yllättävän hyvin sitä kuitenkin jaksoi ja palautui. Ensimmäistä kertaa olimme myös näin pitkällä "lomalla" ilman lapsia. Lapset pärjäsivät mainiosti isovanhempien kanssa, mutta epäilen silti, että tästä lomatyypistä tulisi meille jokavuotista perinnettä.
Hengähdys päädyssä

Ei kommentteja: