maanantai 7. maaliskuuta 2011

Toipumista viikonlopusta

Olin niin puuhakas viikonloppuna, että se näyttää kostautuvan näin maanantaina. Hieman flunssainen ja saamaton olo.

Eiliset seuran sisäiset kilpailut meni aivan loistavasti. En ole koskaan ollut kovin kiinnostunut sprinttimatkoista. Luonnollinen syy siihen lienee se, että en ole ollut niissä mitenkään hyvä. Nyt kuitenkin 50 metrin perhonen on parantunut tammikuusta uiduista viriileistä ajasta 35,49 eilen uituun aikaan 34,71. Aika kun paranee niin kiinnostuskin kasvaa! Vielä jäi parannettavaakin, kun maalintulo ei mennyt ihan nappiin. Katsotaan sitten miten tässä taas vuodessa kehittyy. Tuskin tätä tulee uitua ennen seuraavia viriilejä vinstoja.

Kevätauringon paistaessa tuli myös viikonloppuna siivoiltua kotona. Aurinko ikävästi paljasti kaikki pienet käden jäljet ikkunoissa ja villakoirat ympäri asuntoa. Ikkunan pesuun en niin jaksanut panostaa, mutta tulipa nyt pahimmat pyyhittyä pois. Varsinainen yllätys tuli imuroidessa. Vanha imuri sanoi sopimuksensa irti ja lauantaina juuri ennen kauppojen sulkeutumista mies kävi hakemassa uuden "menopelin". Uusi on ainakin merkiltään taattua laatua ja ostokriteerinä oli kuulemma muista poikkeava vihreä sähköjohto :) Kyllä nyt on emännällä ilo imuroida...

Viikon treenirupeama oli pitkästä aikaa kuitenkin ihan kelvollinen näin sairastelun keskellä. Itse en onneksi ole sairastanut, mutta pikkuväen sairastelu vie kyllä puhtia äidiltäkin.

Maanantai: lepo
Tiistai: sauvakävely 1h
Keskiviikko: Uinti II-alue / 3,1 km
Torstai: kuntopiiri 30 min + uinti III-alue / 3km
Perjantai: lepo
Lauantai: hiihto 1h
Sunnuntai: uinti 1km (kilpailut)

Erikoisempaa uintivarustelua

Ei kommentteja: