tiistai 2. elokuuta 2011

Muutto ja vähän muutakin

Olemme selvinneet muutosta! Päätimme alkuvuodesta myydä vanhan asuntomme ja ostaa uusi lähempää esikoisen syksyllä alkavaa koulua. Kaikkien kommellusten ja mutkien jälkeen heinäkuun puolivälissä nukuimme ensimmäisen yön uudessa kodissa. Pintaremontointi, tavaroiden pakkaaminen ja purkaminen luonnollisesti vei suuren osan kesäämme. Olemme nyt kuitenkin pikku viilauksia vaille kotiutuneet uuteen kotiimme ja ehtineet jo harjoitella koulutaipalettakin. Nettiyhteyskin on tänään vihdoin saatu toimimaan.

Harjoitusrintamalla ei ole ollut täysin hiljaista, mutta vähän säästöliekillä on menty. Lomalla kun oli tarkoitus tehdä enemmän kuin arkena. Perustaso on pysynyt kuitenkin kohdillaan, kuten Pitkäjärven yliuintikin osoitti (siitä enemmän myöhemmin).

Vanhat, karmivat muistot tulvahtivat mieleen kun muuton jälkeisenä päivänä hyppäsin altaaseen. Nopeustreenin jälkeen vasen olkapää kipeytyi uintikelvottomaan kuntoon. Olen aikoinani saanut kumpaankin olkapäähän vuorollaan rasitusvammat ja tiedän paranemisen kestävän kauan. Burana-kuuri ja painavien laatikoiden välttäminen vei kivun kuitenkin vajaassa viikossa pois. Tämä kuitenkin muistuttaa lajin rasituksesta olkapäihin ja tärkeydestä pitää tukilihaksista huolta.


Asuista päätelleen menossa on uintikilpailu (Pitkäjärvi 2011)
ps. Toukokuussa leikattu mieheni (olkapään revennyt nivelkapseli) sai juuri lääkäriltään Heliöltä luvan aloittaa treenaamisen. Jatkossa jaetaan taas treenivuoroja!

Ei kommentteja: